Nationale Sportweek 2019

Van vrijdag 20 tot zondag 29 september is het in heel Nederland de Nationale Sportweek. Wij van Sportservice Tubbergen proberen hier met de verenigingen van Tubbergen onze eigen draai aan te geven.

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Van 20 tot en met 29 september zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?

Sportservice Tubbergen organiseert samen met de verenigingen uit Tubbergen een vrije open deelname van trainingen. Dat wil zeggen dat je zelf kan aangeven welk sportmoment het beste bij jou past en waar jij graag wel actief bij wil deelnemen. Wil je graag eens een andere sport proberen of weet je niet zeker welke sport het beste bij jou past? Probeer dan eens een training mee te doen! Zo kom jij er achter of dit de sport is wat je leuk vindt. Deelnemende verenigingen zijn VKC ’03, Dynamo Tubbergen, TVC ’28, BALLET - DANS, THAG, BC Sjuttol en De Vlaskoel.

Ben je benieuwd welke activiteiten welke vereniging organiseert? Kijk dan snel verder op onze site onder het kopje EVENTS. Vul het aanmeld formulier in en wij leggen voor jou het contact bij de vereniging. Hopelijk tot snel!

Let’s #BeActive!