Lasergame-EVENT GESLAAGD!

Terugkijkend op …. Het LASERGAME EVENT!!!

20 februari 2020 hebben wij voor het eerst een Lasergame - event georganiseerd!

 

Een geslaagde invulling van een regenachtige dag in de voorjaarsvakantie!

Bovenverwachting veel teams hadden zich aangemeld, welgeteld 30 teams.

8.00 uur in de ochtend stonden 10 leerlingen van het Canisius klaar om ons deze dag te ondersteunen. Twee gymzalen in de Vlaskoel werden volgebouwd en klaar gemaakt voor het lasergame - event. Rond 8.45 uur stroomden de eerste teams binnen.

’s Morgens schoten de teams uit de groepen 5 en 6 van start en ’s middags teams uit de groepen 7 en 8.

In de gymzalen werden telkens 10 minuten lang partijtjes gespeeld. Vanuit de kantine boven, konden de wachtende teams toekijken. Ze zagen een donkere zaal waar alleen 2 teams zichtbaar met lampjes elkaar probeerden uit te schakelen en waarmee ook punten te verdienen waren.

Iedereen had 3 levens, als deze op waren moesten de leerlingen bij een vast punt in de gymzaal de laserguns weer herladen om vervolgens weer deel te kunnen nemen aan het spel. Iedereen was erg enthousiast en fanatiek. Soms waren 10 minuten per partijtje zelfs te lang en kwamen leerlingen vermoeid maar voldaan en met een brede lach op het gezicht de zaal weer uit.

De kantine was open waar goed gebruik van is gemaakt. De gehele dag door waren en ouders aanwezig en/of kwamen even kijken. Zij genoten ook zichtbaar en waren enthousiasts over het event.

We kunnen nu al zeggen dat het zeker voor herhaling vatbaar is.

Kortom een zeer geslaagde dag en event. Tot hopelijk tot volgend jaar!